EDUscope is webbased en kan via iedere computer met Windows XP of hoger met internet worden gebruikt. EDUscope biedt de beste combinatie van veiligheid, gebruiksgemak en gebruikservaring

scherm-plat2

De gegevens van iedere school worden opgeslagen in afzonderlijke databases op centrale en goed beveiligde servers. Deze servers zijn volledig in eigen beheer in ons eigen, hoogwaardige datacentrum. Hosting van de databases wordt niet uitbesteed aan derde partijen, dus de privacy gevoelige gegevens zijn in veilige handen en alleen maar toegankelijk voor een beperkt aantal medewerkers van Unilogic, waarmee u de overeenkomst heeft.

Van alle databases worden afzonderlijke back-ups gemaakt, waarop in noodsituaties beroep kan worden gedaan. Hierbij worden dan alleen de gegevens van de betreffende school teruggeplaatst en niet ook de gegevens van eventuele andere scholen van uw bestuur, met alle gevolgen van dien. Het is dus een back-up die écht zekerheid biedt.

Unilogic zorgt voor het onderhoud aan de servers en het up-to-date houden van de hardware. Updates van EDUscope worden eveneens door Unilogic geïnstalleerd. U heeft dus geen enkel omkijken meer naar technische aspecten. Bovendien werkt u hierdoor altijd met de meest actuele versie van EDUscope. U kunt vanaf overal inloggen: op school, thuis, dislocatie, etc.

EDUscope werkt zoals het bedoeld is! Dat klinkt wellicht vreemd, maar dat is het niet. U bent niet afhankelijk van browsers of browserversies en benut altijd alle mogelijkheden die binnen het programma beschikbaar zijn. Bovendien zijn alle privacy-gevoelige gegevens die in een leerlingadministratie- en lvs-systeem zijn opgeslagen niet vatbaar voor eventuele beveiligingslekken in webbrowsers.