De kracht van Eduscope en een belangrijk verschil met andere systemen, is dat het zich aanpast aan ú. Beschouw EDUscope als een raamwerk-programma met daarin alle mogelijkheden die u van een heden ten daags LAS en LVS programma verwacht. Alleen gaat EDUscope verder: het wordt ingericht naar de manier van werken zoals u dat op uw school bent gewend. Uw team hoeft zich niet aan te passen aan een nieuw systeem; EDUscope past zich aan úw wensen aan!

Enkele kenmerken:

  • Elke moderne onderwijsorganisatie stelt het kind centraal. Met EDUscope geeft u daar heel concreet invulling aan.
  • EDUscope geeft volledig en actueel inzicht in de ontwikkeling, het leerrendement en leerperspectief van elke leerling.
  • Administratie en zorg zijn slim geïntegreerd en via internet heeft iedereen overal toegang tot zijn gegevens.
  • Uitwisseling met BRON, DOD, ELD en educatieve softwarepakketten verloopt via eenvoudige wizards.
  • Alle methodegebonden en genormeerde toetsen (CITO) worden handig in één systeem verenigd.
  • Met deze gegevens maakt u iedere periode heel eenvoudig mooie schoolrapporten, volledig in uw eigen huisstijl en voorzien van persoonlijke opmerkingen van de leerkrachten.
  • Een journaalfunctie, handelingsgerichte aanpak, registratie van zorgniveau en documentbeheer maken het dossier van iedere leerling compleet.
  • Als uw onderwijs erop ingericht is, volgt u zelfs iedere leerling volledig individueel.

Alle belangrijke kenmerken van Eduscope leest u op de pagina’s Administratie en Zorg.

We vinden het belangrijk dat u zonder zorgen en via internet met EDUscope kunt werken. EDUscope wordt dan ook gehost in onze eigen, hoogwaardige datacentrum. U werkt eenvoudig vanaf school, thuis, dislocatie of zelfs vanaf een USB-stick. Te allen tijde worden uw belangrijke gegevens direct en centraal opgeslagen en zijn dus ook direct voor andere gebruikers beschikbaar.

Lees meer

Tenslotte staat kwaliteit bij ons hoog in aanzien. Dat geldt niet alleen voor het programma EDUscope zelf, maar ook voor onze begeleiding en ondersteuning. EDUscope kan nog zo goed zijn, u bent pas tevreden als u ook bij vragen snel en adequaat geholpen wordt. Onze servicesdesk is goed bereikbaar en wij nemen de tijd voor een antwoord op maat. Uw mailtjes worden doorgaans binnen een dag beantwoord, en meestal zelfs nog op de dag zelf. Er wordt niet gewerkt vanuit een boekje, maar met een persoonlijke benadering.

Uiteindelijk zijn wij pas tevreden als u dat ook bent!

Als u toe bent aan een nieuw en compleet systeem, probeer Eduscope dan direct. Wij migreren uw huidige systeem gratis naar EDUscope.